Matematik
løs
21. januar 2007 af
saif89_dk (Slettet)
Det oplyses, at
Kvadratrodstegnet:7^2+7^2+....+7^2=7^2
Hvor mange led optræder under kvadratrodstegnet?
Kvadratrodstegnet:7^2+7^2+....+7^2=7^2
Hvor mange led optræder under kvadratrodstegnet?
Svar #2
21. januar 2007 af Matkaj
hvis nu jeg omskriver det til:
kvadratrod(49 + 49 +49 +...+49) = 49
, kan det være du får nogle ideer!
kvadratrod(49 + 49 +49 +...+49) = 49
, kan det være du får nogle ideer!
Svar #4
22. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
(7^2 * 7^2)^0,5 = 7^2.
Det kan da ikke være så svært at forstå.
Det kan da ikke være så svært at forstå.
Skriv et svar til: løs
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
