Matematik
Procent?
21. januar 2007 af
Shorty_k (Slettet)
Jeg kan ikk huske hvordan man regner procenter ud, den er nok mgt enkel.. Håber at der er ngn der kan hjælpe
Peter er 7 år gammel
Peters mor er 30 år gammel
1. Hvor mange procent er Peters mor ældre end Peter?
2. Hvor mange procent er Peter yngre end sin mor?
Skal man så sige (i nr 1):
30-7= x år
x:7*100= y%
Og i nr. 2:
30-7= x år
x:30*100=y%
Peter er 7 år gammel
Peters mor er 30 år gammel
1. Hvor mange procent er Peters mor ældre end Peter?
2. Hvor mange procent er Peter yngre end sin mor?
Skal man så sige (i nr 1):
30-7= x år
x:7*100= y%
Og i nr. 2:
30-7= x år
x:30*100=y%
Skriv et svar til: Procent?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
