Matematik
Kapitalfremskrivning
22. januar 2007 af
Låve (Slettet)
Hej ;D Er der Nogen som Vil hjælpe mig med den her.. Skal bare vide hvordan jeg løser den første her, og så kan jeg sikkert lade resten selv :D
-På en konto indsættesm 500kr. renten er fast 6% pr.termi n.
-Bestem saldoen efter 20 terminer.
-Bestem det rentebeløb det tilskrives kontoen på den 1.terminsdag
-Bestem det rentebeløb der tilskrives kontoen på den 20.terminsdag.
Håber nogen Vil Hjælpe <'3
-På en konto indsættesm 500kr. renten er fast 6% pr.termi n.
-Bestem saldoen efter 20 terminer.
-Bestem det rentebeløb det tilskrives kontoen på den 1.terminsdag
-Bestem det rentebeløb der tilskrives kontoen på den 20.terminsdag.
Håber nogen Vil Hjælpe <'3
Svar #1
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Du har denne her formel: Kn = K0*(1 + r)^n
Du får oplyst følgende:
K0=500
r=0,06
n=20
Indsæt dem og find Kn
Du får oplyst følgende:
K0=500
r=0,06
n=20
Indsæt dem og find Kn
Svar #2
22. januar 2007 af Låve (Slettet)
ThX ;d #1
Ps skal jeg også bare gøre det samme på 1.terminsdag ? og 20..
Ps skal jeg også bare gøre det samme på 1.terminsdag ? og 20..
Svar #3
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Ikke helt, men næsten :)
Rentebeløb er de penge der er kommet oveni dit startbeløb, hvis du forstår...
Bestem det rentebeløb det tilskrives kontoen på den 1.terminsdag
Kn = 500*(1 + 0,06)^1=530
Her er rentebeløbet så 30 kr.
Rentebeløb er de penge der er kommet oveni dit startbeløb, hvis du forstår...
Bestem det rentebeløb det tilskrives kontoen på den 1.terminsdag
Kn = 500*(1 + 0,06)^1=530
Her er rentebeløbet så 30 kr.
Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
