Matematik
Reduktion/integration
23. januar 2007 af
163003 (Slettet)
Hej
Jeg har brug for lidt hjælp til at bevise at:
kvadratrod(x) afledte funktion kan skrives (f(x-h)-f(x))/h = 1/((kvadratrod(x+h)-kvadratrod(x))
på forhånd tak
Jeg har brug for lidt hjælp til at bevise at:
kvadratrod(x) afledte funktion kan skrives (f(x-h)-f(x))/h = 1/((kvadratrod(x+h)-kvadratrod(x))
på forhånd tak
Svar #1
23. januar 2007 af 163003 (Slettet)
sorry der skulle have stået x kvadratrod(x) tilsidst... altså:
(f(x-h)-f(x))/h = 1/((kvadratrod(x+h)+kvadratrod(x))
(f(x-h)-f(x))/h = 1/((kvadratrod(x+h)+kvadratrod(x))
Skriv et svar til: Reduktion/integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
