Matematik

integralregning

23. januar 2007 af Rapid (Slettet)
Ubestemte! Kan ikke få løst denne satan. Det er ln(x) jeg er i tvivl om..

Integralet af: ½x * ln(x)dx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2007 af sigmund (Slettet)

Hint: Partiel integration med f(x) = ½x => F(x)= (1/4)x² og g(x) = ln(x) => g'(x) = 1/x.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=24184

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.