Matematik
arctg?
23. januar 2007 af
miephantazy (Slettet)
Jeg er igang med at læse en bog om cirklens kvadratur og er støt på følgende:
pi/6= Arctg 1/kvadratrod3= 1/kvadratrod3 - 1/3(kvadrat3)^3 + ... osv
men jeg forstår ikke hvad Arctg er for noget, og håber meget på en kan hjælpe...
pi/6= Arctg 1/kvadratrod3= 1/kvadratrod3 - 1/3(kvadrat3)^3 + ... osv
men jeg forstår ikke hvad Arctg er for noget, og håber meget på en kan hjælpe...
Svar #1
23. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Det er den omvendte funktion af tangens. Den trigonometriske funktion kan beskrives ved hjælp af en taylor-polynomium eller McLaurin.
Svar #2
23. januar 2007 af miephantazy (Slettet)
OKi.. men hvordan er det lige med det? Er det tan minus 1.?
Svar #3
23. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Ja arctan x
er tan^-1 x på danske lommeregnere..
er tan^-1 x på danske lommeregnere..
Skriv et svar til: arctg?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
