Matematik
Differentialligning1!!
24. januar 2007 af
hans (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med denne opgave??
Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen
y''=6x-2
Bestem også den løsning der opfylder y(0)=1 og y'(0)=2
tak på forhånd!
Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen
y''=6x-2
Bestem også den løsning der opfylder y(0)=1 og y'(0)=2
tak på forhånd!
Svar #1
24. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)
For at finde den fuldstændige løsning integrerer du to gange på begge sider af lighedstegnet. Husk begge integrationskonstanter.
For at finde den bestemte løsning, skal du bestemme værdien af de to konstanter vha. de to oplysninger du får.
For at finde den bestemte løsning, skal du bestemme værdien af de to konstanter vha. de to oplysninger du får.
Svar #2
24. januar 2007 af hans (Slettet)
jamen godt at jeg skal integrerer,, men jeg får ikke det rigtige? nogen som kan løse den ordenlig, så jeg kan se hvordan man gør?
Skriv et svar til: Differentialligning1!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
