Matematik
tretrinsregel
24. januar 2007 af
Chokolade-expert (Slettet)
Hej jeg har virkelig brug for hjælp til denne her opgave.
f(x) = x*|x|
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg skal tegne grafen til funktionen?
1) bevis med tretrinsreglen at f er differentiabel i alle x0 og bestem f´(x0).
2) passer udseendet for f´(x0) og grafen sammen?
f(x) = x*|x|
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg skal tegne grafen til funktionen?
1) bevis med tretrinsreglen at f er differentiabel i alle x0 og bestem f´(x0).
2) passer udseendet for f´(x0) og grafen sammen?
Svar #1
24. januar 2007 af McMaster (Slettet)
Umiddelbart er mit bud, at du kigger i din bog, og gennemgår beviset for en differentiabel funktion med f(x) = x*|x|
På den måde, burde det kunne bevises.
Det andet, er det nødvendigt, at udregne før du kan udtale dig om.
På den måde, burde det kunne bevises.
Det andet, er det nødvendigt, at udregne før du kan udtale dig om.
Skriv et svar til: tretrinsregel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
