Matematik
Vinkel -
26. januar 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med opgave 3.2 i nedenstående link og hvis de har ekstra tid må du gerne kigge på´opg. 4 og derefter resten af opgaven.
På forhånd tak - bare vigtigt med 3.2 for der er jeg meget usikker.
På forhånd tak - bare vigtigt med 3.2 for der er jeg meget usikker.
Svar #2
26. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Hvis du mener opgave 3. B) ?
tan(v)=a er den rigtige formel. Men da a=4 er
v=tan^(-1)(4)=75,96°.
tan(v)=a er den rigtige formel. Men da a=4 er
v=tan^(-1)(4)=75,96°.
Svar #3
26. januar 2007 af Hans4444 (Slettet)
#2:
Tak
har du ellers andre rettelser til noget af det andet?
Tak
har du ellers andre rettelser til noget af det andet?
Svar #5
26. januar 2007 af Hans4444 (Slettet)
#4:
Okay, hvad med opgave 1 og er denne version af opg. 3.2 nu korrekt?
Link: http://peecee.dk/?id=24725
Okay, hvad med opgave 1 og er denne version af opg. 3.2 nu korrekt?
Link: http://peecee.dk/?id=24725
Skriv et svar til: Vinkel -
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
