Matematik
kvadretroden af gd
26. januar 2007 af
Alkymisten (Slettet)
man kan ud fra formlen kvadretroden af gd udregne en bølges hastighed, men jeg får hele tiden et forkerts svar hvad gør jeg forker? g er tyngdeaccelerationen (9,82 i anden) hvis jeg ganger g med d (vanddybde)hvor bd er 4 og derefter finder kvadretroden får jeg 19,64, hvad er meningen??
Svar #3
26. januar 2007 af QaZZaQ
nå, for søren.
Det jeg skrev var at g ikke er 9,82^2, men bare 9,82.
enheden derimod er m/(s^2).
Med d=4m, fås da en hastighed på 6,3m/s
Det jeg skrev var at g ikke er 9,82^2, men bare 9,82.
enheden derimod er m/(s^2).
Med d=4m, fås da en hastighed på 6,3m/s
Svar #4
26. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Hvis der står v_bølge=sqrt(g*d), hvor d er vanddybden og g er tyngdeaccelerationen, så skal du ikke opløfte 9,82 i anden potens.
v_bølge=sqrt(9,82*4)=6,27
Tyngdeaccelerationens enhed er m/s^2, er det der den går galt mon?
v_bølge=sqrt(9,82*4)=6,27
Tyngdeaccelerationens enhed er m/s^2, er det der den går galt mon?
Skriv et svar til: kvadretroden af gd
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
