Matematik
Integration af brøker
26. januar 2007 af
daque (Slettet)
Hej...
Jeg har store problemer med at integrere følgende:
S = Integral tegn
S((1:x^2)-(1:x^3))dx
og
S(1:Kvadratrod(x))dx
Håber at der er nogle der kan hjælpe, for er på bar bund
på forhånd tak
Jeg har store problemer med at integrere følgende:
S = Integral tegn
S((1:x^2)-(1:x^3))dx
og
S(1:Kvadratrod(x))dx
Håber at der er nogle der kan hjælpe, for er på bar bund
på forhånd tak
Svar #1
26. januar 2007 af Mark-N (Slettet)
S(1/x^2) - S(1/x^3)dx = -x^(-1) +0,5x^(-2) + c
Jeg ved ikke om du skriver k istedet for c..
Jeg ved ikke om du skriver k istedet for c..
Svar #4
26. januar 2007 af daque (Slettet)
Mange tak for de hurtigt svar... hehe det var alligevel ret simpelt...
Mathon, har du ikk overset at det er S(1:Kvadratrod(x))dx jeg skal integrere og ikke Kvadrot(x).
Mange tak for hjælpen!
Mathon, har du ikk overset at det er S(1:Kvadratrod(x))dx jeg skal integrere og ikke Kvadrot(x).
Mange tak for hjælpen!
Skriv et svar til: Integration af brøker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
