Matematik

a funktion

26. januar 2007 af newroz (Slettet)
hey

får frskellige reslutater på min lommeregn kan det pas det giver det her 2,16


( log(5,8) – (log(4,1)
a=------------------------------ =2,16
(log(1,34) – (log(3,67)

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

Mener du følgende:
a=(log(5,8)-log(4,1))/(log(1,34)-log(3,67)) ?

Det giver i hvert fald ikke 2,16.

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2007 af hermione (Slettet)

choni bashi? (newroz = kurder:D)

nej jeg har regnet det ud på lommeregneren og det giver:

(log(5,8)-log(4,1))/(log(1,34)-log(3,67)) = -0,344281

er du sikker på at du har skrevet det rigtigt ind? Måske skal du bytte om på tallene...eller er det meningen at du skal have et minustal?

nå men håber at det hjælper;D

xodahafis

Svar #3
27. januar 2007 af newroz (Slettet)





hvad vis jeg skriver den her reslutat giver det endelige 21,6

håber får svar


(log(10000)-log(117000))/(log(8)-log(20)) = 21,6

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2007 af hermione (Slettet)

eh...jeg får et ret mærkeligt resultat:

= log(117/10)/log(5/2)

hmm...jeg ved ikke om det er min lommeregner eller hvad...oh no...min lommeregner gik ud 0o;

hehe...nå jeg køber bar nogle batterier...:D

Skriv et svar til: a funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.