Matematik
Ligning ... HASTER!
28. januar 2007 af
Izabella (Slettet)
Jeg ved ikke helt hvordan denne ligning skal løses:
25=0,25x+0,001^2 ..?
Jeg håber nogen vil hjælpe.
På forhånd tak!
Jeg ved ikke helt hvordan denne ligning skal løses:
25=0,25x+0,001^2 ..?
Jeg håber nogen vil hjælpe.
På forhånd tak!
Svar #1
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
25 = 0,25x + 0,001^2
Flyt 0,001^2 over på den anden side
25 - 0,001^2 = 0,25x
Gang begge sider med 4, for at opnå 1x på højre side.
4(25 - 0,001^2) = x
Dette kan reduceres til
x = 100
Flyt 0,001^2 over på den anden side
25 - 0,001^2 = 0,25x
Gang begge sider med 4, for at opnå 1x på højre side.
4(25 - 0,001^2) = x
Dette kan reduceres til
x = 100
Skriv et svar til: Ligning ... HASTER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
