Matematik
Problem med en opgave.
28. januar 2007 af
p-forever (Slettet)
Hej med jer.
Jeg har denne opgave for, men jeg sidder fast til sidst.
http://peecee.dk/?id=25266
Forskriften har jeg bestemt for at være
f(t) = -0,507867x^2 + 14,087163x + 0,76506
Hvad skal jeg så gøre?
Hilsen p-forever
Jeg har denne opgave for, men jeg sidder fast til sidst.
http://peecee.dk/?id=25266
Forskriften har jeg bestemt for at være
f(t) = -0,507867x^2 + 14,087163x + 0,76506
Hvad skal jeg så gøre?
Hilsen p-forever
Svar #1
28. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Beregn toppunktets førstekoordinat
eller
løs ligningen f'(x)=0.
eller
løs ligningen f'(x)=0.
Svar #2
28. januar 2007 af p-forever (Slettet)
#1:
Jeg har prøvet at finde toppunktet, på min graf, og har fået den til xc: 13.8689 yc: 98.4521
Jeg har prøvet at finde toppunktet, på min graf, og har fået den til xc: 13.8689 yc: 98.4521
Svar #4
28. januar 2007 af p-forever (Slettet)
#1:
Så er det jo opgave c, ikke?
Der skal jeg ved integration bestemme det samlede døgnforbrug i m^3.
Hvordan skal jeg løse dette mysterium :?
Så er det jo opgave c, ikke?
Der skal jeg ved integration bestemme det samlede døgnforbrug i m^3.
Hvordan skal jeg løse dette mysterium :?
Skriv et svar til: Problem med en opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
