Matematik
Hvor har jeg lavet en fejl i udregningen?
30. januar 2007 af
Watergate (Slettet)
Hvor har jeg lavet en fejl? Jeg skal finde ekstrema punkterne i denne funktion:
h(x) = (8x) / ( 3x^2+4 )
h’(x) = ( 8*(3x^2+4)-8x*6x )/(3x^2+4)^2
h’(x) = ( 24x^2+32-48x^2 )/(3x^2+4)^2
h’(x) = ( -24x^2+32)/(3x^2+4)^2
h’(x)=0 -> -24x^2+32=0
h(x) = (8x) / ( 3x^2+4 )
h’(x) = ( 8*(3x^2+4)-8x*6x )/(3x^2+4)^2
h’(x) = ( 24x^2+32-48x^2 )/(3x^2+4)^2
h’(x) = ( -24x^2+32)/(3x^2+4)^2
h’(x)=0 -> -24x^2+32=0
Skriv et svar til: Hvor har jeg lavet en fejl i udregningen?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
