Matematik
trigonometri
30. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Kan disse ikke løses på lommeregner?
Jeg har ikke helt forstået , hvordan de skal udregnes?
Udfra en graf?
1) Løs følgende trigonomiske ligninger for 0 grader < = Ø < = 360 grader
a) 13 sin 2Ø = 5
b) cos(Ø/3)=-0.7
c) tan(Ø-110grader)=1.5
d) cos3Ø = 2 sinØ
e) sin (Ø/2)-30grader)=-0.65
Jeg har ikke helt forstået , hvordan de skal udregnes?
Udfra en graf?
1) Løs følgende trigonomiske ligninger for 0 grader < = Ø < = 360 grader
a) 13 sin 2Ø = 5
b) cos(Ø/3)=-0.7
c) tan(Ø-110grader)=1.5
d) cos3Ø = 2 sinØ
e) sin (Ø/2)-30grader)=-0.65
Skriv et svar til: trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
