Matematik
f o g
31. januar 2007 af
badooo (Slettet)
Dav
Jeg sidder lige med en opgave om funktioner:
"Bestem forskrifter for f o g og g o f, (o = bolle) når:
1) f(x) = 2x+4 og g(x) = x+3
Hvad gør man her? Skal det lægges sammen? Det skal vel ikke ganges?
Jeg sidder lige med en opgave om funktioner:
"Bestem forskrifter for f o g og g o f, (o = bolle) når:
1) f(x) = 2x+4 og g(x) = x+3
Hvad gør man her? Skal det lægges sammen? Det skal vel ikke ganges?
Svar #2
31. januar 2007 af badooo (Slettet)
Dvs.
f o g = 2x*x+3 + 4*x+3?
Så det kommer til at hedde:
(fog)=2x^2+4x+6?
f o g = 2x*x+3 + 4*x+3?
Så det kommer til at hedde:
(fog)=2x^2+4x+6?
Svar #4
31. januar 2007 af badooo (Slettet)
Jeg skal snart på arbejde, og opgaven skal afleveres imorgen.
Er der en, der gider fortælle, om jeg har gjort det rigtigt? Eller evt. hvordan man skal gøre det, sådan mere præcist?
Er der en, der gider fortælle, om jeg har gjort det rigtigt? Eller evt. hvordan man skal gøre det, sådan mere præcist?
Skriv et svar til: f o g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
