Engelsk

én sætning. Grammatik

31. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
Analyse af sætning m. tegn

The corn ration was drastically reduced, and it was announced that an extra potato ration would be issues to make up for it.

Subject[The corn ration] Verb phrase[was drastically reduced], conjunctional, equal[and] direct object[it] verb phrase[was announced] ?[that] Subject[an extra potato ration] verb phrase[would be issues to make up] ?[for] direct object[it].



Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2007 af Katrine (Slettet)

Hvor mange lag skal du analysere i?

The corn ration (S:g) was - reduced (P:g) drastically (A:adv) and (CO:conj) it (Sf) was announced (P:g) that (CO:conj) an extra potato ration (S:g) would be issued (P:g) to make up for it (A:cl)

Du får lige alle forkortelserne, når man bruger sætningsanalyse.

Sr=(real) Subject
Sf=provisional Subject
P=Predicator
Od=direct Object
Oi=indirect Object
A=Adverbial
Cs=subject Compliment
Co=object Compliment
CO=Coordinator

g=group
cl=clause
H=head
D=dependent

n=noun
v=verb
adv=adverb
adj=adjective

art=article
pron=pronoun
prp=preposition
conj=conjunction
num=numeral
infm=infinitive marker
par=paratagme

Svar #2
31. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

#1 Tusind tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2007 af Katrine (Slettet)

Dvsl.. Du skal ikke analysere længere ned, altså f.eks. sige i første subject group

The (D:art) corn (D:n) ration (H:n) ?

Svar #4
31. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

#3 Nej nej slet ikke (:
Skulle bare analysere ordgrupperne samt phraserne og derefter lave et "diagram-træ" dertil

Men 1000 tak. Du har været yderst hjælpsom !


Svar #5
31. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

#3 Nej nej slet ikke (:
Skulle bare analysere ordgrupperne samt phraserne og derefter lave et "diagram-træ" dertil

Men 1000 tak. Du har været yderst hjælpsom !


Skriv et svar til: én sætning. Grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.