Matematik
størsteværdi
31. januar 2007 af
ASY_B (Slettet)
er lige gået i stå med en opgave, kan i hjælpe??
f(x)= x/x^2+3
f'(x)=-(x^2-3)/(x^2+3)^2
f'(x)=0 <=> -(x^2-3)/(x^2+3)^2=0 <=> x= kvd3 V -kvd3
det er her jeg går i stå.
jeg skal redegør for at størsteværdien for f er kvd3/6.
Hvordan gør jeg det.
f(x)= x/x^2+3
f'(x)=-(x^2-3)/(x^2+3)^2
f'(x)=0 <=> -(x^2-3)/(x^2+3)^2=0 <=> x= kvd3 V -kvd3
det er her jeg går i stå.
jeg skal redegør for at størsteværdien for f er kvd3/6.
Hvordan gør jeg det.
Svar #1
31. januar 2007 af Benjamin. (Slettet)
Største_værdien_. Dvs. du skal finde ud af hvilke af de to af den aflededes nulpunkter, som rummer det globale maksimum og finde ud af, hvordan hvad funktionsværdien (altså med f) er for dette nulpunkt.
Svar #2
31. januar 2007 af MinSkat (Slettet)
er f(x) = x/(x^2+3)
I så fald skal du blot indsætte dit resultat i funktionen.
I så fald skal du blot indsætte dit resultat i funktionen.
Skriv et svar til: størsteværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
