Engelsk
kort oversættelse.. rettelse?
31. januar 2007 af
nåna (Slettet)
Fra dansk til engelsk.
Familien Dobson bor I et gammelt hus nær kirken midt I byen. Frank D. er kaptajn og sejler mellem Oslo og Tyskland. Helene D. er husmor, men tre dage om ugen arbejder hun som bogholder. Hun arbejder kun den halve dag. Når Frank er hjemme, nyder de at gå lange ture sammen, enten i byen eller i natur. De har to sønner. Den ene går stadig i skole den anden er gift og bor i en anden by. Hans kone er sygeplejerske. De er nygift. De venter barn, og de synes, livet er vidunderligt.
The family Dobson lives in an old house near the church in the middle of the city. Frank Dobson is a captain and sails between… Helene is a housewife, but 3 days a week she works as a book-keeper.
She only works half a day. When Frank is home, they enjoy going for long walks other, either in the city or the nature. They have two sons. One of them still goes to school, and the other one is married and lives in another city. His wife is a nurse. They are newlyweds, they expecting a child, and they think life is wonderful.
Familien Dobson bor I et gammelt hus nær kirken midt I byen. Frank D. er kaptajn og sejler mellem Oslo og Tyskland. Helene D. er husmor, men tre dage om ugen arbejder hun som bogholder. Hun arbejder kun den halve dag. Når Frank er hjemme, nyder de at gå lange ture sammen, enten i byen eller i natur. De har to sønner. Den ene går stadig i skole den anden er gift og bor i en anden by. Hans kone er sygeplejerske. De er nygift. De venter barn, og de synes, livet er vidunderligt.
The family Dobson lives in an old house near the church in the middle of the city. Frank Dobson is a captain and sails between… Helene is a housewife, but 3 days a week she works as a book-keeper.
She only works half a day. When Frank is home, they enjoy going for long walks other, either in the city or the nature. They have two sons. One of them still goes to school, and the other one is married and lives in another city. His wife is a nurse. They are newlyweds, they expecting a child, and they think life is wonderful.
Svar #1
31. januar 2007 af arildsoe (Slettet)
Lige et par rettelser.....
Håber at det hjælper.
The family Dobson= The Dobson family.
When Frank is home= When Frank is at home
they expecting= they are expecting
Håber at det hjælper.
The family Dobson= The Dobson family.
When Frank is home= When Frank is at home
they expecting= they are expecting
Svar #2
31. januar 2007 af AllstarHo (Slettet)
The family Dobson/The Dobsons lives(live, hvis du bruger the dobsons) in an old house near the church in the middle of the city. Frank Dobson is a captain and sails between Oslo and Germany. Helene D. is a housewife, but 3 days a week she works as a book-keeper.
She only works half a day. When Frank is home, they enjoy going for long walks, either in the city or in the nature. They have two sons. One of them still goes to school, and the other one is married and lives in another city. His wife is a nurse. They are newlyweds. They are expecting a child, and they think that life is wonderful.
She only works half a day. When Frank is home, they enjoy going for long walks, either in the city or in the nature. They have two sons. One of them still goes to school, and the other one is married and lives in another city. His wife is a nurse. They are newlyweds. They are expecting a child, and they think that life is wonderful.
Skriv et svar til: kort oversættelse.. rettelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
