Matematik
3.028
01. februar 2007 af
Cesc (Slettet)
Hej.
Jeg har problemer med opg. 3.028 i bogen "Eksamensopgaver i matematk". Opgaveformuleringen:
I trapezet ABCD er siden AD parallel med siden BC, A=68, AD=12, AB=5 og BC=4.
Beregn den ukendte side og de ukendte vinkler i trapezet.
Diagonalernes skæringspunkt kaldes S.
Beregn længden af linjestykket AS.
Jeg har problemer med opg. 3.028 i bogen "Eksamensopgaver i matematk". Opgaveformuleringen:
I trapezet ABCD er siden AD parallel med siden BC, A=68, AD=12, AB=5 og BC=4.
Beregn den ukendte side og de ukendte vinkler i trapezet.
Diagonalernes skæringspunkt kaldes S.
Beregn længden af linjestykket AS.
Skriv et svar til: 3.028
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
