Matematik
x
02. februar 2007 af
dotschulz (Slettet)
10^2 = x^2 + (x+2)^2
Svar #1
02. februar 2007 af allan_sim
#0.
Hold dig til én tråd:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=306674
Hold dig til én tråd:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=306674
Svar #2
02. februar 2007 af ulfulf (Slettet)
dvs
100=x^2 + (x+2)^2 <=> 100=x^2 + x^2 + 4 + 4x
<=> 100=2x^2 + 4x + 4 <=> 50=x^2 + 2x + 2
<=> x^2 + 2x - 48 = 0
og så finde nogle rødder til den 2.grads lign (x1=6 og x2=-8).
100=x^2 + (x+2)^2 <=> 100=x^2 + x^2 + 4 + 4x
<=> 100=2x^2 + 4x + 4 <=> 50=x^2 + 2x + 2
<=> x^2 + 2x - 48 = 0
og så finde nogle rødder til den 2.grads lign (x1=6 og x2=-8).
Skriv et svar til: x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
