Matematik

plan i rummet

04. februar 2007 af MissiMissy (Slettet)
jeg vil spørge til en opgave som jeg vil tro er let men kan bare ikke finde du af det..

der står at der er givet ewn plan a med ligningen

4x-2y+z+12=0

Så står der. Bestem koordinatsættet til hvert af de skæringspunkter mellem planen a og koorsinatsystemets akser.
Hvad gør man?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af sontas (Slettet)

fx. skærer planen y-aksen der hvor z = 0 og x = 0

Skriv et svar til: plan i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.