Matematik

HASTER..!

04. februar 2007 af claraa (Slettet)
to linjer l og m er givet ved ligningerne

l: y= 3/4x + 9/2 og m: y= 3x +1

-beregn den spidse vinkle mellem l og m


kan ikke finde ud af den..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af Teazy (Slettet)

tegn en skitse først og brug derefter tan(v) = a

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=26827

Skriv et svar til: HASTER..!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.