Matematik
potens
04. februar 2007 af
karlmarx (Slettet)
hej..
hvis har to punkter af en potensfunktion så finder man ved Fy=Fx^a ikke sandt ?
men har punkterne 2,7 og 7,2 så får det til at hedde :
5=-5^a ?? det passer bare ikke så godt
hvis har to punkter af en potensfunktion så finder man ved Fy=Fx^a ikke sandt ?
men har punkterne 2,7 og 7,2 så får det til at hedde :
5=-5^a ?? det passer bare ikke så godt
Skriv et svar til: potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
