Kemi
SSO-redoxreaktion
05. februar 2007 af
2004x (Slettet)
Hej jeg skal afstemme følgende redosreaktion, men kan ikke få den til at passe,
(CH3CH2)2-N-C(=S)-s + Fe3+ -> (CH3CH2)2-N-C(=S)-S-S(s=)c-N(CH3CH2)2
Andet trin i syntesen af antabus.
ER der nogen der kan hjælpe med oxidationstallene??
(CH3CH2)2-N-C(=S)-s + Fe3+ -> (CH3CH2)2-N-C(=S)-S-S(s=)c-N(CH3CH2)2
Andet trin i syntesen af antabus.
ER der nogen der kan hjælpe med oxidationstallene??
Svar #2
05. februar 2007 af sapiens (Slettet)
du små s'er skal være store, dvs. S(vovl), går jeg ud fra. er dit produkt http://en.wikipedia.org/wiki/Antabus ?
du mangler noget på din produktside. det eneste der ændrer sig i de organiske molekyler er S'et til højre, OT går en op. jeg vil tro at Fe2+ skal på produktsiden...
du mangler noget på din produktside. det eneste der ændrer sig i de organiske molekyler er S'et til højre, OT går en op. jeg vil tro at Fe2+ skal på produktsiden...
Skriv et svar til: SSO-redoxreaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
