Kemi
reaktion a og b
05. februar 2007 af
MissiMissy (Slettet)
For Reaktion A <--> B er Kc=5 ved 298K
Delta G for reaktionen har jeg regnet mig frem til at være (delta) G = -3987,498 j/mol
s¨siger de at (delta) S standard for reaktionen er 500 J/mol *K
b) beregn hvor mange procent B en ligevægtsblanding indeholder ved 398 K
Delta G for reaktionen har jeg regnet mig frem til at være (delta) G = -3987,498 j/mol
s¨siger de at (delta) S standard for reaktionen er 500 J/mol *K
b) beregn hvor mange procent B en ligevægtsblanding indeholder ved 398 K
Svar #1
06. februar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Beregn delta H ved 298 K
Antag, at delta er temperaturuafhængig
Beregn delta G ved 398
Beregn Kc
Antag, at delta er temperaturuafhængig
Beregn delta G ved 398
Beregn Kc
Skriv et svar til: reaktion a og b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
