Matematik
differentialkvotient
06. februar 2007 af
ljn (Slettet)
er der en der vil se om jeg har differenteret rigtig?
Skal finde monotoniforholdet, så det er lidt vigtigt at jeg har gjort det rigtigt inden jeg går videre.
f(x)= x^3-3,75x^2-27x+7
f'(x) = 3x-3,75x-27
Skal finde monotoniforholdet, så det er lidt vigtigt at jeg har gjort det rigtigt inden jeg går videre.
f(x)= x^3-3,75x^2-27x+7
f'(x) = 3x-3,75x-27
Svar #1
06. februar 2007 af sigmund (Slettet)
Nej, du har ikke differentieret korrekt. Det korrekte er
=3x^2-7.50x-27.$)
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
