Matematik
strygebræt? 28.39
06. februar 2007 af
Eleven17 (Slettet)
Den her opgave er virkelig bare forvirrende, forstår nada!
På et almindeligt strygebræt kan afstanden mellem de to benpar varieres for at brættet kan bruges af mennesker med forskellig højde. Afstandene a= 46 cm., b= 41 cm., c= 60 cm. og d= 53,5 cm. er afpasset så strygebrættet er vandret. Afstanden L på firguren kan ændres i trin mellem 40 og 58 cm.
- Beregn strygebrættets mindste og største højde over gulvet.
(kunne godt bruge noget hjælp!):)
På et almindeligt strygebræt kan afstanden mellem de to benpar varieres for at brættet kan bruges af mennesker med forskellig højde. Afstandene a= 46 cm., b= 41 cm., c= 60 cm. og d= 53,5 cm. er afpasset så strygebrættet er vandret. Afstanden L på firguren kan ændres i trin mellem 40 og 58 cm.
- Beregn strygebrættets mindste og største højde over gulvet.
(kunne godt bruge noget hjælp!):)
Svar #1
06. februar 2007 af chrissertina (Slettet)
Kan du ikke ligge et link ud til figuren? Så er det nemmere at forstå opgaven.
Skriv et svar til: strygebræt? 28.39
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
