Matematik
Koordinatsystem i rummet
08. februar 2007 af
julle.p (Slettet)
Hej alle.
Jeg har lige en opgave som driller!
I et koordinatsystem i rummet er et punkt P(-7,2,-1) og en plan A med ligningen 2x - 3y - 5z + 21 = 0
Bestem en ligning for den plan B, der går gennem P og er parallel med planen A.
Nogen som kan give mig et hint? Er helt blank.
Jeg har lige en opgave som driller!
I et koordinatsystem i rummet er et punkt P(-7,2,-1) og en plan A med ligningen 2x - 3y - 5z + 21 = 0
Bestem en ligning for den plan B, der går gennem P og er parallel med planen A.
Nogen som kan give mig et hint? Er helt blank.
Svar #1
08. februar 2007 af Darwin (Slettet)
Nemt.
Fra planen: determiner normalvektor N.
Så ønskede ligning er: [x,y,z]=P + qN, hvor q er reelt.
Fra planen: determiner normalvektor N.
Så ønskede ligning er: [x,y,z]=P + qN, hvor q er reelt.
Svar #4
08. februar 2007 af julle.p (Slettet)
Gud. Det jo "min" opgave. Har du løst den? Det skal du da have tusind tak for!!
Skriv et svar til: Koordinatsystem i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
