Matematik
f'(x)
08. februar 2007 af
Chabu (Slettet)
Kan f'(x) have to nulpunkter??
Og evt. hvorn ser f'(x) ud i nedenstående tilfælde?
f(x)= e^2x-2e^x
Og evt. hvorn ser f'(x) ud i nedenstående tilfælde?
f(x)= e^2x-2e^x
Svar #1
08. februar 2007 af SeiRa. (Slettet)
f'(x) = 2e^2x - 2e^x.
Det er lidt sent, så kan desværre ikke lige overskue om den har to løsninger.
Men du skal bare se det som, at begge led, skal være ligmed hinanden.
Det er lidt sent, så kan desværre ikke lige overskue om den har to løsninger.
Men du skal bare se det som, at begge led, skal være ligmed hinanden.
Svar #2
09. februar 2007 af ibibib (Slettet)
f'(x) = 2e^2x - 2e^x = 2e^x·(e^x-1) så denne differentialkvotient har kun en løsning.
Skriv et svar til: f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
