Matematik
Ligning for tangent
14. februar 2007 af
puttedk-pigen (Slettet)
Jeg har brug for en lille smule hjælp... opgaven lyder at man skal bestemme ligningen for en tangent i punktet (3,f(3)) i 2 gradspolynomiet 2x^3+24x-36
Jeg vil gøre følgende :
(3,f(3)) = 2x^3+24x-36
= (3,3*3^3+24*3-36)
= (3,-----)
eller skal jeg kun sige
= (3,3^3+24*3-36)
= (3,15)
Jeg vil gøre følgende :
(3,f(3)) = 2x^3+24x-36
= (3,3*3^3+24*3-36)
= (3,-----)
eller skal jeg kun sige
= (3,3^3+24*3-36)
= (3,15)
Svar #2
14. februar 2007 af puttedk-pigen (Slettet)
Ej lidt hjælp.. har indtil videre skrevet (x0,f(x0))=(3,f(3))=(4,KVODRATROD af 4)= ......
Skriv et svar til: Ligning for tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
