Matematik
potensfunktion
14. februar 2007 af
John_bong (Slettet)
Vægt i gram: 28,4 - 56,7 - 99,2 - 226,8 - 255,2
Engergi behov: 67 - 109 - 167 - 301 - 327
Har så brugt regression og fået:
fx=5,910x^0,724
Nu kommer der så et lidt underligt spørgsmål:
"En islandsk ryle vejer 84% mere end en canadisk præstekrave. Begge disse vadefugle er omfattet af ovenstående sammenhæng.
Hvor mange procent er energi behovet større for en islands k ryle end for en canadisk præstekrave?"
Kan slet ikke forstå hvordan det skal regnes.. har tænkt lidt på noget Fx=Fy^a.. men kan ikke komme videre..
på forhånd tak
Engergi behov: 67 - 109 - 167 - 301 - 327
Har så brugt regression og fået:
fx=5,910x^0,724
Nu kommer der så et lidt underligt spørgsmål:
"En islandsk ryle vejer 84% mere end en canadisk præstekrave. Begge disse vadefugle er omfattet af ovenstående sammenhæng.
Hvor mange procent er energi behovet større for en islands k ryle end for en canadisk præstekrave?"
Kan slet ikke forstå hvordan det skal regnes.. har tænkt lidt på noget Fx=Fy^a.. men kan ikke komme videre..
på forhånd tak
Skriv et svar til: potensfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
