Matematik
Hjælp til at finde længde af trekant
14. februar 2007 af
ekim-dahl (Slettet)
Jeg har lidt problemer med at finde højden i en trekant
kopier linket ind i din explorer og åben wordfilen(23 kb)hvor jeg har lavet en skitse af problemet
http://web.gvdnet.dk/GVD002139/Hvis%20jeg%20nu%20ville%20finde%20l%e6ngden%20af.doc
Filen kan sendes tilbage til [email protected]
kopier linket ind i din explorer og åben wordfilen(23 kb)hvor jeg har lavet en skitse af problemet
http://web.gvdnet.dk/GVD002139/Hvis%20jeg%20nu%20ville%20finde%20l%e6ngden%20af.doc
Filen kan sendes tilbage til [email protected]
Svar #1
14. februar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
Jeg vil mene:
Tan B = b/a <=> tan(25) = b/5,25 <=>
b = 5,25*tan(25) = 2,45.
Tan B = b/a <=> tan(25) = b/5,25 <=>
b = 5,25*tan(25) = 2,45.
Skriv et svar til: Hjælp til at finde længde af trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
