Matematik

Dobbeltlog aflæsning.

17. februar 2007 af neverSTXagain (Slettet)
Er der nogen der har styr på hvis man har en dobbelt log koordinatsystem hvor akserne hedder log(x) og log(y) hvordan kan man så aflæse en x¨'s funktionsværdi. Fx en funktionsværdi for x= 100?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener, men log(100)=2. Start der og aflæs den tilsvarende værdi k på y-aksen. Nu er log(y)=k, så y=10^k.

Svar #2
17. februar 2007 af neverSTXagain (Slettet)

Okay.. altså der står i opgaven: Benyt grafen til at vudere antal træer med en stammediameter på 100 cm hvor Log(x) er diameter og log(y) er antal træer .. .,. jeg fatter godt det #1 har skrevet men hvordan skal det skrives op så alle kan fatte det.

Skriv et svar til: Dobbeltlog aflæsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.