Matematik
hvilke tal x
19. februar 2007 af
mjkl (Slettet)
Plzz er der nogen gider hjælpe og forklar mig denne her opgave..
For hvilke tal x, kan x, x+1, og x+2 være sidernes længder i en retvinklet trekant? for hvilket x kan det være siderne i en vilkårlig trekant?
For hvilke tal x, kan x, x+1, og x+2 være sidernes længder i en retvinklet trekant? for hvilket x kan det være siderne i en vilkårlig trekant?
Svar #4
19. februar 2007 af mjkl (Slettet)
ja, men hvordan har du regnet det ud, sættet det en ligning, eller havd har du gjordt..
Svar #6
19. februar 2007 af Peden (Slettet)
Pytagoras sætning lyder sådan:
For en retvinklet trekant gælder følgende om siderne:
a^2 + b^2 = c^2
I dette tilfælde er:
a = (x)
b = (x + 1)
c = (x + 2)
a^2 + b^2 = c^2
<=>
(x)^2 + (x + 1)^2 = (x + 2)^2
Prøv at regn lidt på det.
For en retvinklet trekant gælder følgende om siderne:
a^2 + b^2 = c^2
I dette tilfælde er:
a = (x)
b = (x + 1)
c = (x + 2)
a^2 + b^2 = c^2
<=>
(x)^2 + (x + 1)^2 = (x + 2)^2
Prøv at regn lidt på det.
Skriv et svar til: hvilke tal x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
