Matematik
væksthastighed
20. februar 2007 af
una (Slettet)
bestem væksthastigheden for temperaturen.
der gælder: f(t)=10*e^-0.023*t
skal jeg differentiere eller ?
Og hvis der er nogen der har kendskab til Math cad ville det være sindssygt godt, da det er det program jeg bruger
der gælder: f(t)=10*e^-0.023*t
skal jeg differentiere eller ?
Og hvis der er nogen der har kendskab til Math cad ville det være sindssygt godt, da det er det program jeg bruger
Svar #1
20. februar 2007 af mathon
|f'(t)|=|10*e^(-0.023)*t *(-0.023*t)'|
|f'(t)}=|10*(-0.023)*e^(-0.023*t)|
|f'(t)| = |- 0,23*e^(-0.023*t)| = 0,23*e^(-0.023*t)
|f'(t)}=|10*(-0.023)*e^(-0.023*t)|
|f'(t)| = |- 0,23*e^(-0.023*t)| = 0,23*e^(-0.023*t)
Svar #2
20. februar 2007 af una (Slettet)
når jeg differentierer så får jeg -0,23*e^(-0.023*t)
med et minus foran
med et minus foran
Skriv et svar til: væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
