Matematik
Hjælp Haster
20. februar 2007 af
protein30 (Slettet)
Bestem den største y-værdi for andengradspolymiet
y=-x^2+4x+1
Vis hvordan du gør tak
Tak på forhånd
y=-x^2+4x+1
Vis hvordan du gør tak
Tak på forhånd
Svar #1
20. februar 2007 af jasperjasper (Slettet)
Differetier polynomiet
bestem ekstrama (f'(x)= 0)
kommenter hvis der er flere resultater
tegn evt grafen
bestem ekstrama (f'(x)= 0)
kommenter hvis der er flere resultater
tegn evt grafen
Svar #2
20. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)
Er det ikke en andengradsligning O.o?
med nul- og toppunkter? og deskiminaten
med nul- og toppunkter? og deskiminaten
Skriv et svar til: Hjælp Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
