Matematik
Really haster
20. februar 2007 af
Okonomiyaki (Slettet)
Rummet kan opvarmes op til 15 grader.
For at opvarme 1 kg luft 1 grader bruges 1006 joule.
Varmesystemet kan hvert sekund netto levere 100000 joule
Beregn den tid, det tager at opvarme rummet fra 0 grader til 15 grader!
Heeeeeeeeelp^^
For at opvarme 1 kg luft 1 grader bruges 1006 joule.
Varmesystemet kan hvert sekund netto levere 100000 joule
Beregn den tid, det tager at opvarme rummet fra 0 grader til 15 grader!
Heeeeeeeeelp^^
Svar #1
20. februar 2007 af JonasMeldgaard (Slettet)
Volumen du selve rummet? Forholdsvis nødvendig faktor hvis man skal komme frem til facit på dit spørgsmål.. :)
Svar #2
20. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)
Rumfang : 13300*45 = 598500 m
Massen : 598500*1,293 = 773860,5 kg
^Kan det bruges? XD møg opgave
Massen : 598500*1,293 = 773860,5 kg
^Kan det bruges? XD møg opgave
Svar #3
20. februar 2007 af badooo (Slettet)
Vi beregner først, hvor mange J der skal bruges, for at opvarme rummet 1ºc:
773860,5 kg * 1006 J/kg*ºc = 778503663 J/ºc
Så beregner vi, hvor mange J der skal bruges, for at opvarme rummet 15 grader:
778503663 J/ºc * 15ºc = 11677554945 J
Systemet giver 100000 W:
11677554945 J/100000 W = 116776 s = 1946 min. = 32,5 timer
773860,5 kg * 1006 J/kg*ºc = 778503663 J/ºc
Så beregner vi, hvor mange J der skal bruges, for at opvarme rummet 15 grader:
778503663 J/ºc * 15ºc = 11677554945 J
Systemet giver 100000 W:
11677554945 J/100000 W = 116776 s = 1946 min. = 32,5 timer
Skriv et svar til: Really haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
