Engelsk
grammatik fejl ret
24. februar 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey
har set filmen skulle skrive en anmeldelse til filmen om i vil se på min grammatikfejl osv
tak på forhånd
The movie “What's Eating Gilbert Grape” which is from 1993 and made by Lasse Hallstrøm.
The movie “What's Eating Gilbert Grape” it takes place in a small town Nowhereville, USA is about the busy Gilbert Grape who is always caring for his handicapped little brother Arnie and their mother Bonnie is so fat that she can not take care for her children. He has taking the father role and the responsibility for his family. Gilberts two Sister Amy and Ellen also help him with their fat mother and the handicapped Arnie. They are preparing Arnie's 18 years birthday and he is very exalting for his party. Arnie always keeps climbing a water tower and on a tree which Gilbert always help him down and explain him that it is danger to do it but the next day he do it again. Gilbert has an affair with a married lady until he meets a lovely girl in his town Becky. For first time since their father suicide and dead their mother climbs the stairs in to her bedroom it was the day when Arnie's 18 years birthday.
This film is a good film because we can learn something from it like the family is helping it eacher and Gilbert is not alone to take care for his family because his two sisters helping him. It is good that they are not given up because it is a very hard life to live in that way if it was me I will give up for a long time ago. Beside that it is a funny movie and I can feel it that Gilbert has a hard life but still he will never give up because he loves his family especially his little brother even he his a difficult boy to take care of him.
Hjælp
Definition: the American dream
i think
When they got a burger reasurant and eat ice cream and the mother is fat and the fater suicide because the are a lot of peoole who is fat and suicide
har set filmen skulle skrive en anmeldelse til filmen om i vil se på min grammatikfejl osv
tak på forhånd
The movie “What's Eating Gilbert Grape” which is from 1993 and made by Lasse Hallstrøm.
The movie “What's Eating Gilbert Grape” it takes place in a small town Nowhereville, USA is about the busy Gilbert Grape who is always caring for his handicapped little brother Arnie and their mother Bonnie is so fat that she can not take care for her children. He has taking the father role and the responsibility for his family. Gilberts two Sister Amy and Ellen also help him with their fat mother and the handicapped Arnie. They are preparing Arnie's 18 years birthday and he is very exalting for his party. Arnie always keeps climbing a water tower and on a tree which Gilbert always help him down and explain him that it is danger to do it but the next day he do it again. Gilbert has an affair with a married lady until he meets a lovely girl in his town Becky. For first time since their father suicide and dead their mother climbs the stairs in to her bedroom it was the day when Arnie's 18 years birthday.
This film is a good film because we can learn something from it like the family is helping it eacher and Gilbert is not alone to take care for his family because his two sisters helping him. It is good that they are not given up because it is a very hard life to live in that way if it was me I will give up for a long time ago. Beside that it is a funny movie and I can feel it that Gilbert has a hard life but still he will never give up because he loves his family especially his little brother even he his a difficult boy to take care of him.
Hjælp
Definition: the American dream
i think
When they got a burger reasurant and eat ice cream and the mother is fat and the fater suicide because the are a lot of peoole who is fat and suicide
Svar #1
24. februar 2007 af Lisa02 (Slettet)
The movie “What's Eating Gilbert Grape” /it/ takes place in a small town(:) Nowhereville.
Jeg forstår ikke hvad du mener med dette:
USA is about the busy Gilbert Grape
He has taking the father role and the responsibility for his family. Gilberts two /Sister/ (sisters) Amy and Ellen also help him with their fat mother and the handicapped Arnie. They are preparing Arnie's 18 years birthday and he is very exalting(exalting eller exiting???) for his party. Arnie always keeps climbing a water tower and on a tree which Gilbert always help him down and explain him that it is danger to do it but the next day he do it again. Gilbert has an affair with a married lady until he meets a lovely girl in his town Becky. For (the) first time since their father suicide and dead their mother climbs the stairs in to her bedroom it was the day when Arnie's 18 years birthday.
This film is a good film because(Jeg ville have sagt: This film is very good because...)
/ / = slet
( ) = indsæt
Jeg forstår ikke hvad du mener med dette:
USA is about the busy Gilbert Grape
He has taking the father role and the responsibility for his family. Gilberts two /Sister/ (sisters) Amy and Ellen also help him with their fat mother and the handicapped Arnie. They are preparing Arnie's 18 years birthday and he is very exalting(exalting eller exiting???) for his party. Arnie always keeps climbing a water tower and on a tree which Gilbert always help him down and explain him that it is danger to do it but the next day he do it again. Gilbert has an affair with a married lady until he meets a lovely girl in his town Becky. For (the) first time since their father suicide and dead their mother climbs the stairs in to her bedroom it was the day when Arnie's 18 years birthday.
This film is a good film because(Jeg ville have sagt: This film is very good because...)
/ / = slet
( ) = indsæt
Skriv et svar til: grammatik fejl ret
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
