Engelsk
rettelse af et meget meget kort resume.
25. februar 2007 af
joo34 (Slettet)
Nogen der vil rette min kort resume her.
Jeg prøve skrev en resume, men har måske mange fejl.
Summary:
Roger Hedlund is living with his wife and to daughters.
One day Roger Hedlund and his wife decide to go a trip to Grand Rapids. When the parents leave the house, the teenage children arrange a big party. But the parents is worry about their young children, and then they returtend again, and they see that there are many cares and come a lo of the young people in the party. The farther of the two young children can see that his children is adults and can take care of themselves.
Jeg prøve skrev en resume, men har måske mange fejl.
Summary:
Roger Hedlund is living with his wife and to daughters.
One day Roger Hedlund and his wife decide to go a trip to Grand Rapids. When the parents leave the house, the teenage children arrange a big party. But the parents is worry about their young children, and then they returtend again, and they see that there are many cares and come a lo of the young people in the party. The farther of the two young children can see that his children is adults and can take care of themselves.
Svar #1
27. februar 2007 af Angela88 (Slettet)
anden regle: decide to go ON a trip
tredje regle: But the parents ARE WORRIED... and then they RETURN HOME, and they see that there are many CARS AND THERE ARE A LOT OF YOUNG people AT the party. The FATHER.. his children ARE adults.
Det der er skrevet stort er rettet.
Du er ikke så god til is og are. So lær dig dette udenan, så er det meget nemmere:
He,she,it (ental) = is
They,you (fleretal) = are
tredje regle: But the parents ARE WORRIED... and then they RETURN HOME, and they see that there are many CARS AND THERE ARE A LOT OF YOUNG people AT the party. The FATHER.. his children ARE adults.
Det der er skrevet stort er rettet.
Du er ikke så god til is og are. So lær dig dette udenan, så er det meget nemmere:
He,she,it (ental) = is
They,you (fleretal) = are
Skriv et svar til: rettelse af et meget meget kort resume.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
