Matematik

to rektangler

25. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)
To rektangler er ligedannede, dvs. det store rektangel er en forstørrelse af det lille.
I det store rektangel er forholdet mellem siderne lABl:lBCl= 5,3

lBCl=2 i det lille raktangel

Beregn arealet af det lille rektangel.

hjælp!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2007 af mathon

A_lille=5,3*2*2=21,2

Svar #2
25. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)

siderne lABl:lBCl= 5:3

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2007 af mathon

A_lille=(5/3)*2*2=20/3=6,67

Skriv et svar til: to rektangler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.