Matematik
Monotoniforhold & lokale ekstrema
27. februar 2007 af
LeaBea (Slettet)
Funktionen f er givet ved
f(x) = 0,25x^4 - 1,75x^3 + 2,50x^2
Det oplyses at ligningen f'(x) = 0 har løsningerne 0, 1.25 og 4.
Hvordan beregner jeg monotoniforhold og lokale ekstrema for f ud fra disse oplysninger?
f(x) = 0,25x^4 - 1,75x^3 + 2,50x^2
Det oplyses at ligningen f'(x) = 0 har løsningerne 0, 1.25 og 4.
Hvordan beregner jeg monotoniforhold og lokale ekstrema for f ud fra disse oplysninger?
Svar #1
27. februar 2007 af LeaBea (Slettet)
I opgaven står der egentlig "Bestem monotoniforhold og de lokale ekstrema for f"
Kan man gøre det på lommeregner så?
Kan man gøre det på lommeregner så?
Skriv et svar til: Monotoniforhold & lokale ekstrema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
