Matematik
sandsynligheder - haster
27. februar 2007 af
sasch3 (Slettet)
opgaven lyder: bestem sandsynligheden for at mads ikke får hovedgevinsten - han har 5 kast og en terning (hovedgevinsten er at slå 2 enere)
Svar #1
27. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Sandsynligheden for at slå to enere i 5 kast med en terning er
K(5,2)·(1/6)^2·(5/6)^3 = 0,1608.
Sandsynligheden for ikke at slå to enere i 5 kast med en terning er
1-0,1608 = 0,8392
K(5,2)·(1/6)^2·(5/6)^3 = 0,1608.
Sandsynligheden for ikke at slå to enere i 5 kast med en terning er
1-0,1608 = 0,8392
Skriv et svar til: sandsynligheder - haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
