Matematik
andengradsligninger HJÆLP
27. februar 2007 af
azii (Slettet)
hej jeg fatter ikke opgaverne nogen der kan hjælpe?
1)bestem a så linjerne med ligningerne (a-1)x+y=6 og x+2ay=5 er parallelle
2)bestem b så andengradsligningen 5xi2 +bx+2=0 har netop en løsning
og nogle spørgsmål hvad betyder at bestemme løsningsmængden til en ligning og hvad betyder at løs eksakt hver af ligningerne kan i give eksempler på det?:(
takker
1)bestem a så linjerne med ligningerne (a-1)x+y=6 og x+2ay=5 er parallelle
2)bestem b så andengradsligningen 5xi2 +bx+2=0 har netop en løsning
og nogle spørgsmål hvad betyder at bestemme løsningsmængden til en ligning og hvad betyder at løs eksakt hver af ligningerne kan i give eksempler på det?:(
takker
Svar #1
27. februar 2007 af Madsst (Slettet)
linier er paralelle når de har samme hældning. Hældningen er det man ganger på x.
En ligning har netop en løsning når diskriminanten er 0.
En ligning har netop en løsning når diskriminanten er 0.
Skriv et svar til: andengradsligninger HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
