Kemi

pH CH3COOH + NaOH

01. marts 2007 af ciel (Slettet)
Hjælp mig.

Hvordan kan jeg bestemme pH værdien af denne blanding?
CH3COOH + NaOH ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)

har du nogen volumen eller koncentration har de to?

Svar #2
01. marts 2007 af ciel (Slettet)

ja, jeg har.

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)

skriv dem dog så vi kan hjælpe

Svar #4
02. marts 2007 af ciel (Slettet)

c = 0,100 mol/L

v = 0,0290 L

n = 0,00290 mol

Skriv et svar til: pH CH3COOH + NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.