Kemi

pH af CH3COOH + NaOH

02. marts 2007 af ciel (Slettet)
Hjælp mig.

Hvordan kan jeg bestemme pH værdien af denne blanding?
CH3COOH + NaOH

c = 0,100 mol/L

v = 0,0290 L

n = 0,00290 mol

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2007 af mathon

upræcise oplysninger!

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2007 af Sannaen (Slettet)

c af hvad?
v af hvad?
n af hvad?

Skriv et svar til: pH af CH3COOH + NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.