Matematik
indbyggertal
03. marts 2007 af
_Keller (Slettet)
indbyggertallet i en by er givet ved modellem N(t)=b*e^kt og b*2^t/T2. , hvot t angiver antal år efter 1990. I 1995 var der 350 000 indbyggere, og i 2005 var der 400 000 indbyggere i byen
Jeg skal bestemme b og k, men hvordan gør jeg det?
Jeg skal bestemme b og k, men hvordan gør jeg det?
Svar #1
03. marts 2007 af Madsst (Slettet)
N(t) giver dig indbygger tallet til tiden, t. Så du sætter ind. N(1995)=350.000 og N(2005)=400.000 og så løser du to ligninger med to ubekendte.
Svar #2
03. marts 2007 af _Keller (Slettet)
Det forstår jeg, men hvordan skal jeg bruge tallene i sammenhæng med formlerne
Skriv et svar til: indbyggertal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
