Matematik
Vektorer, differentialligninger
04. marts 2007 af
nadjaingemann (Slettet)
Hej.
Jeg sidder og laver en matematik aflevering, og der er et par opgaver jeg er i tvivl om.
4001) B
A(2,-1) AB->(pil over) (3,7)
Beregn kordinatsættet til B
E
alfa: x+2y-2z-2
Bestem en ligning for den kugle der har centrum i P(-1,7,-2) og har alfa som tangentplan
F
Gør rede for at f(x)=e^x+x er løsning for differentialligningen dy/dx=y-x+1
Jeg sidder og laver en matematik aflevering, og der er et par opgaver jeg er i tvivl om.
4001) B
A(2,-1) AB->(pil over) (3,7)
Beregn kordinatsættet til B
E
alfa: x+2y-2z-2
Bestem en ligning for den kugle der har centrum i P(-1,7,-2) og har alfa som tangentplan
F
Gør rede for at f(x)=e^x+x er løsning for differentialligningen dy/dx=y-x+1
Svar #2
04. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
Hvad er dine overvejelser, og hvor går du i stå?
//Sentinox
//Sentinox
Skriv et svar til: Vektorer, differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
