Matematik
cosinus og sinusrelationer
04. marts 2007 af
bllcrp88 (Slettet)
hej!
jeg sidder med en opgave omhandlende cosinus og sinusrelationerne... men jeg har desværre ikke helt styr på det... måske er der nogle der kan hjælpe`?
To skibe C og D iagttages fra to punkter A og B fra strandbredden. Fra A
og B, hvis indbyrdes afstand er 900 m, m°ales:
\CAD = 68.6 grader, \DAB = 32.3 grader, \CBA = 29.4 grader, \CBD = 62.8grader
Beregn skibenes indbyrdes afstand.
jeg sidder med en opgave omhandlende cosinus og sinusrelationerne... men jeg har desværre ikke helt styr på det... måske er der nogle der kan hjælpe`?
To skibe C og D iagttages fra to punkter A og B fra strandbredden. Fra A
og B, hvis indbyrdes afstand er 900 m, m°ales:
\CAD = 68.6 grader, \DAB = 32.3 grader, \CBA = 29.4 grader, \CBD = 62.8grader
Beregn skibenes indbyrdes afstand.
Skriv et svar til: cosinus og sinusrelationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
